Hv 71...

... tog Sm guld i helgen, gu så skönt, ser fram emot en lugn vecka utan nerver som suttit på utsidan och insidan på Sofi och varit spända som fiolsträngar sen det här slutspelet började.....tåls att upprepas hujeda mig så skönt att HV 71 tog SM guld...heja Hv!

En helg i Halmstad så trevligt att hinna träffa min vänner, Katrin välkommen hem och jag han med en promenad med patte och en kaffe i bersån med Lisa!

Nu har jag och Kerran packat ner alla mina prylar och pinaler, nu är jag utflyttad...känns konstigt är som mitt hem och min lägenhet men nu är den faktiskt Kerrans och Dannes. Tack för i helgen!

Hoff nu är det plugg som gäller, pennan är vässad och min funderar rynka rycker utav bara den....en vecka sen flytt till Gbg på Lördag. Även avslutnings grillning på skolan idag, avslutnings fika med mina engelska studiecirkel elever så kakor skall bakas!

Heja Belina tack för igår, allt blir så bra!

 

 


Spelar ju inte så stor roll vad det står....

Jorge trabaja con relojes. La relojeria no está lejos del jardín. La relojería tiene un tejado rojo y debajo del tejado esta un jaula con un loro naranja. Cada día Jorge lleva un jersey rojo y cuando Jorge viajar el tiene mucho equipaje.

 

Nu ska mina spanska studiecirkel medlemmar verkligen få öva på ach-ljudet som kommer med alla J!!! Joder!

Viva Español! No esta emferma pero un poco resfríada.

Hasta luego! me voy a ver el tele porque Hv71 jugar y es un partido muy importante!

Jadi jadi jadi hej hopp


Tack sambo, kombo och Rambo!

Snygg min blogg blev nu! Tur jag haft dig i helgen när jag legat som en kokong i sängen med feber och smärta i min arma kropp!

 

Jag lovar att jag ska skrika och heja på HV med dig under kvällens match! Fram med halsduken nu kör vi!

Om dommaren är mutad och tutar och går på,,,Hv spelar bäst ändå! eller nått i den stilen hehe  i mitt huvud hör jag som vanligt melodin men så fort jag låter orden slinka ur min mun så blir det nått helt annat ha ha det där med toner alltså......

 


Jo skolarbet i Lidköping

Häromdagen fick vi i uppgifta att gå runt i staden och beskriva ett kvarter. Jag jess och Sofia gav oss ut med papper och pennan i högsta hugg.

Vi tog oss till kvarteret Kråkan och vi försökte så gott vi kunde få en blick över staketet på de mysiga innergårdarna för att kunna göra en fullständig beskriving....vårt sätt att undersöka var kasnke inte det smidigaste...jag hängde mig i en vägskylt med ena foten som stöd i sofis hand och försökte spana över kanten med mobilkameran i näven, shyssta bilder fick vi och så hörde vi ett svagt litet..-hmm vad gör ni för något?

Det var Inga Rådmark 81 år som undrade det var nämligen hon som ägde gården....efter lite förklaring och några leenden blev vi bjudna på glass och fick en trevlig pratstund på bakgården!'

Heja skolan!

 


Här försöker jag vara en god samarit...

..och skänka kläder till välgörenhet, men Lidköping gör det inte lätt för mig.

Imorse (efter att Bullen väckt mig 07.45) tänkte jag att nu ska jag banne mig gå till insamlingen med min lilla klädhög som legat och skäpat på Sofis golv tillräkligt länge.

Tog min lilla påse, glad i hågen och med sol i sinne knallade jag ut. Efter 1 timme och 25 minuter knallade jag fortfarande runt med min påse, svettig, varm och frustrerad!! Hur svårt ska det  va att ställa upp en sån där plåtlåda?!!!??? Tillslut gav jag upp och hängde min lilla påse på dörrhandtaget till frälsnings armen...hoppas de blir glada....

 

Imorse var det fulle på balkongen.....glassigt! heja våren!


Helt fantastiska vänner...

...har jag både i Halmstad och i Lidköping!

När jag kom hem idag stod en bukett tulpaner och ett kuvert på vardagsrum bordet, i kuvertet låg tre biobiljetter till Kvällens förestälning av Flickan från ovan, jag tog givetvis med mig mina underbara vänner Jess och Sofi. Vilken Super mysig kväll i biomörkret med en super size popcorn!!! Sofi och Jess är helt fantastiska vi hann även med en kaffe på balkongen i solen!

Helgen var otroligt trevlig trots begravningen. Blir tomt utan Kerstin men jag är tacksam för alla fina minnen jag har av henne. Hann med massa lek med Erik och Agnes, en långfrukost hos Anki och Pelle, middag hos mamma, köra bil, en heldag hemma hos Calle, Frida och Ellie som bjöd på bullbak och grillat och även en sväng ner på krogen och träffade lite gamla maxikompisar, svängde även inom maxi och snackade lite skit! SÅ himla trevlig och intensiv helg...fick ta en powernap innan bion..

bildbevis kommer...

nu ska jag inta ryggläge tjillevipen och heja vänner

 


Skallebank ....

..har jag som haft hela dagen...hmm kanske sovit eller ätit lite dåligt, jaja


Är i Halmstad och har hälsat på mamma och micke, väldigt trevligt! Kyckling o ris och sen givetvis..marängswiss hehe heja mamma!  Fick även sy och gu vilken terapi...hoppas micke hittar en bra maskin åt mig så skönt att få vara lite kreativ!!
Full rulle som vanligt, veckan i Åre var fantastisk och full av jobb, skratt och trevligt folk....ok några stockholmare som var lite knas men men allt som allt trivs jag där uppe och hoppas på massa cash! fick två påskägg också! Bilder kommer!
Fick även ett mega fint och super bäst påskägg igår när jag kom hem till Sofi efter min spanska...Jess hade plockat i hop ett ägg fullt av Kick till mig, mozart kulor till Sofi, micropop, godaste nötterna, öl(Kungs till Sofi och norrlands till mig) och en flarra Törley!! HEJA Jess!! Vi firade sedan våra excellenta resultat på marknadsförings provet, ni kan alla vara stolt över mig jag håller fanan högt! Heja oss!!
Vad hade jag gjort i Lisch utan dom där två?!? Trodde en vecka i Åre skulle höja min motivation men ....nä så skönt att komma till Halmstad kände jag! Trist anledning då jag ska på begravning i morgon men ska blir trevligt att träffa alla nära och kära igen!
Nä nu är jag mega trött och ska snacka lite skit med kerran!
Heja våren dags att gå å köpa allergi medicin imorgon!
Fantastisk helg med fantastiska ungar!!

Påskkärringar ....

...möttes jag av när jag kom till frukosten på Granen i morse..festligt..en såg dock mer ut som en pirat med unibrown...ja ja trevligt i alla fall...och gott med hotell frukost igen!
Har städat och nu väntar jag på att gå på diskpasset!
Har flyttat ut också från min super lägenhet i Lidköping och tog mitt pick och pack hem till Sofi....hänger där jämt ändå! Så mycket prylar jag har måste börja rensa, ett par skor slänger jag redan idag för det tog mig tre steg sen var jag blöt om fötterna...går fet bort!
Jessica och Sofi blev lite exalterade över min toa attiraljs påse...så när jag kommer hem blir det inflyttningsfest/pyamasparty/måla naglarna fest/ pimpa din ögonbindel fest..ser jag fram emot!
Sofi är snäll som tar emot mig jag ska vara en snäll sambo/rimbo/kombo/rambo eller vad vi nu kom fram till att det hette....
Kajjan ringde igår trevligt, alltid trevligt när mina syskon ringer! Heja er!
Glá påsk!

RSS 2.0