ho ho ja ja

ännu en dag på fabriken! Jag har gjort cirka ett hundra plåtar idag, sen brakade maskinen ihop...måste varit helt utarbetad av min effektivitet (hoppas jag...annars typsikt mig att ta paj allt....)
Nu borde jag natta mig ska köra Mamma och Micke globetrottarna till Helsingborg kl 04:00 (får mamma bestämma åker vi 03:30 för vi måste ju kanske skrapa rutor, tanka, kissa och ja allt annat sått o gott som dyker upp) imorogn bitti sen rattar jag raka vägen till jobbet! Men hinner läsa lite Åsa Larsson..Kiruna deckare..saknar norrland...Pappa ringde häromdagen och frågade vart jag tagit vägen, är ju här haha ska önska mig en resa norrut i födelsedagspresent!
Har försökt styra upp min helg...som vanligt massor av favoriter jag vill träffa...efter jobbet imorgon har jag ett späckat schema minsann! Håll i hatten, ladda mobilen, kamma bena...rulle ruttan som det ska vara...heja mig!

Halta lotta...

aj aj aj min ljumske! Löpturen och stretch aktiviteterna satte sina spår.....men det var det värt!

Mamma och Micke ska till Athen, heja dom riktiga globetrotters (uttala e et...hehe)

Yngsta systern fyller 18 år idag, vad hände??? Nu kan vi hela gänget fylla upp vilken bardisk som helst! Ska bli kul, kan vi sitta och ljuga ihop! grattis Kajsa bajsa!

Hemtenta

skall det skrivas...men har visste en tendens till att flyta iväg...lite här kan jag va , här kan jag va , här kan jag göra, här kan jag gå!
Ska skriva nått vettigt sen ska jag ut i blåsten och dagdrömma mig bort ett slag! Alltid trevligt, får passa på medans min mobil fortfarande bjuder mig på P3!

Helgen var trevlig, igår klippte vi 4 filmer, den oändliga historien (fin film är fortfarande lite förtjust i Atreju...synd att han inte blir äldre än 12 och får springa runt med sin hårlösa bringa i träsket...), en baseball film, en golffilm och hellboy..II
En skön söndag!


industriarbetare

eller tror det var det jag jobbade som idag, roligt med en ny bransch! Filpro...de sysslar med hmm filter och kablar eller slangar heter det nog, eller det var ialla fall det jag  pysslade med idag. 9 timmar vid en maskin, tryckte på en knapp, slangen kapades, jag vek i hop den och la den på en vagn, vita slangar, bananer i pyamas slangar , korta slangar , lite bredare slangar och svetsade slangar. Sjukt skön dag på jobbet, gillar det skarpt, passar mig perfekt just nu, ingen särskild skill eller tankeverksamhet krävs...bara kapa, vika , lyfta! Lyssnade på radio och passade på att bli vän med tanterna på jobbet...(började bra genom att dissa alla och fika med eliten, Micke och chefen...snyggt!)

Undra vad jag får göra imorgon??! Ser i alla fall fram emot ett snabbt besök hos Finaste Frida och Favvo Ellie innan jag drar hem til Lisch för en skönt planerad Lördag! Jag sak verkligenb njuta av att bara få hänga med!

Pratade med två pärlor i telefon idag, det var värt promenaden runt Kvibille stall en timme för att inte täckningen skulle försvinna....tror min telefon försöker säga mig att jag ska varva ner lite....får bli en ny som håller mitt tempo!!! Snälla snälla snälla (tänk caroline af ugglas) need a Iphone NU!

jag vill också ha

en egen Gunde!!!! Så att jag kan simma vansbor simmet, ha en list bok och fixa med massor av grejer!
Heja Gunde och Heja Carina berg! Hennes jobb skulle jag vilja ha!
Helt klart mitt nya favvoprogram, imorgon blir det duschrekord á la Gunde , skynda skynda!

Något hemskt, jag såg dokumentären på ettan om vår jord igår...vi är ju helt bäng i bollen....blir så ledsen... kolla själva www.svt/play.se eller www.goodplanet.org tror jag det var...JAg vill nog arbeta med hållbar utveckling och som informatör eller nått, jag vill att mina barn ska kunna äta blåbär i skogen annars vill jag inte ha några! Basta!

jaha typiskt jante

Nu blev det ju inte så bra....det här...vet inte om jag ska bli rädd och arg eller bara se till att bli mer politiskt aktiv!
Jag är stolt att komma från Norrland där Sverigedemokraterna i alla fall har minst (dock ändå några) annhängare, var nyss en trevlig gubbe från norrbotten på TV som sa "vi är väl klokare än de som bor söderut" he he så måste det vara! Hade jag varit i Gbg nu hade jag gått i sorgetåget, blir rörd av alla människor som sluter upp i städerna för att visa att de är "mot rasism och för solidaritet!" Heja er!

Vi tröstade oss med en pizza...hoff nu mår jag dubbelt dåligt.....smart!

Började en ny kurs idag, destinationsutveckling...nu ska ni se att jag kommer bli klok!

Jo var i Halmstad i helgen, röstade, hade världens mysigaste kväll med Lisa och Frida, ni är underbara! 40 års kalas på lördagen, utklädd till en lagom sunkig Brittan(tack mamma och Lisa för min utstyrsel), blev tvingad till singstar innan ens en gäst hunnit gå på alkoholen, kan inte ha varit vackert....dans, musikquis och trevliga glada människor! Tack julle!

hejp hejp

Karmabanken

är i uppstartande! Vårt nya företag! Kul med såna här kurser då vi kan vara lite kreativa! Vi får se enligt vår budget ska vi tjäna 40 mille om 3 år...hmmm urartade lite....men fett najs!

 

Annars händer det inte så mycket, veckorna flyter på, igår var det inspark för ettorna...de va väl kul antar jag. Lekar och sånt där, fast ett jätte kul bildspel, tackar vi terro för!  Dansade också heja Henny alltid på danshumör! Sen gick jag o Jessica hem och sov, Sofi kom hem med en fläskläpp..

På lördag ska jag på 40 års kalas hos Julle, blev så glad när Julle ringde för att kolla att jag var ok och inte slagit ihjäl mig i tågolyckan i söndags, blir varm i hjärtat av att veta att någon bryr sig om mig! Tack och heja Julle (var inte med på tåget by the way..) Jo det är utklädningsfest på lördag jag fick USA, what to do?????!!

Löser sig...Nu back to school!


Träningsvärk

I hela kroppen efter en dansantfest som slutade 04.30! Roligt må jag säga!
Det var super god mat, liveband som spelade sjukt bra musik och massor av trevligt folk!
Nu sitter jag i Klåggan, väntar på Bullen så jag får lite kvalitetstid innan jag ska sätta mig på tåget i 6 timmar....

Hade klack på skorna igår, heja mig! Kände mig som vuxen, inte lika vuxen som alla 30 åringar på festen men snäppet vuxnare än innan....

Nu dusch!

Back in Lisch!

Ja nu har skolan dragit igång, Entreprenörsveckan börjar vi lite raskt med.

Konstigt hur rutiner snabbt blir bortglömda och andra framplockade? Känns inte som att jag varit iväg 4 månader....vill inte att vissa rutiner och dagligheter ska ta slut...

Har precis tvättat av mig efter en rask promenad a la tjejmilen, fick lite mersmak efter den trevliga helgen i storstan, Djurgården är verkligen fint att promenera runt på!

Det var roligt att hänga med systrar, Päivi och kusin Anna. Nästa år siktar vi på sponsorer och likadana kläder! Någon som vill sponsra med ordentliga träningskläder? Det är bra marknadsföringsplats jag läste allas tryck på ryggarna som jag passerade! Bara säg till!

Mer uppdateringar....har bokat Nya Zeeland, 29 december blev det. Blir inte alltid som jag tänkt mig men nu har jag något att planera efter!

Men ingen rast o ro efter min flängande sommar, imorgon bär det av söderut närmare bestämt till Bullen och Anders för kalas!

 

 


Parrakakurkio

dit gick jag, Ida, Peter och Rica idag!
En sjukt trevlig skogstur med tillhörande korvgrillning, vy tittande, kaffe kok och bullfika! Allt som hör en skogstur till!
Ida gömmer sig
Syskon vid forsen
Sen på kvällen fick jag äntligen äta säsongens första kräftor!
Valle och Kajsa kom från Kiruna, Emma, simon, Noah, pappa och Peter avnjöt maten som jag och Ida serverade! En toppen fin kväll!

Förstår

nu vad Anki menar när hon säger att det är skönt att vara ute i skogen, helt klart terapi och lugnet lägger sig!

Idag blev det en tur till tippen, Ida backade med släp som en gudinna!

Sen mer kropparbete, vi susade hem till Emma och Simons hus och skottade jord över 400 meter kabel inför deras jordvärme installation. Vet precis vem jag ska ringa om jag får för mig att lägga ner 400 meter kabel i jorden.

Nu har jag träningsvärk från nacken och ner, skönt! Valkarna i händerna blir hårda och mina tår är blå efter alla stenar jag lyckades hiva ner på dom...Orkar knappt knappra på tangenterna....Men jag gillar det, låter kanske skit trist att gräva kabel men idag har vi skrattat och fick hampis till lunch! Känns som att jag gjort nått nyttigt och fått röra på min kropp som börjar bli gamla och lite stel..

Ida och Peter bjöd mig och pappi på Nyfångad SIK och pottis! Smaskens

Bosse o fammo bjöd på fika, mycket trevligt, gjorde en insatts och stack till affären för att hämta nya tipskuponger, lyckades givetvis ta fel, det var ju stryktipset de skulle ha.

RSS 2.0