Åre igen heja heja

Framme och färdig jobbad för idag sitter jag nu i Julias soffa...heja Julia!
Säger då bara SJ herre gu dom gör det inte lätt för sig minsann....otrevliga häromdagen på mässan och nu 4 timmar försenade idag, var visst någon som hoppat framför tåget...tragiskt men varför gör dom så?!
Sen var det signalfel, mötande tåg och annat mäck som inte gick att speeda förbi.....
Snällt att Manpower hämtade mig och susade mig till jobbet bara en och en halv timme sent..Per på ica har lovat mig ett påskägg också..

Det jag nu funderar på är varför jag hade beställt sittplats till Åre?! måste varit lite sinnesförvirrad,måste verkligen se till att boka om den innan jag åker hem!!!

Nu ska jag Micke och Julia beställa pizza, äta godis och slänga på en film men aldra först Dursch... 

Äntligen över

Marknadsföringskursen är nu officiellt över, prov, opponering, redovisning och rapporten är inlämnad! Guldkant på tillvaron är fixad så fort Jess kommer över med firar bubblet och 1337 har nu lösts upp. Oj oj oj vad trött jag är, sjukt lång dag i skolan med otaliga redovisningar och annat smått och gott.
Har även varit på ABF och undervisat mina spanskaelever, jag blev sååå stolt idag! De har faktiskt lärt sig en hel del!
Naranjo como la naranja- orange som apelsinen
Pero que hace el perro- men vad gör hunden
Como te llamas- var har du din pyamas hahaha de är så festliga
Imorgon ska jag grilla min engelska grupp, vi ska prata om dejting annonser eller vad jag nu hittar på..... sen bär det av till Gbg för att ställa ut på TUR mässan i Svenska mässan där hittar ni mig i helgen!
Nä nu ger knoppen upp, ett parti skippo, svenska hollywood fruar och lite tid att njuta att denna dag är över!
heja 1337! Med guldkant i sikte!
Slut på Enkätundersökningar i Saluhallen...
Mycket papper blev det...

Åre omgång två i bilder!

diskar på Granen...
Parkeringsvakt i Björnen....
Jobbar frukost på Granen...hmm den där frillarn alltså...tur att Julia klippte mig dagen efter...
Världens godaste lakrids parfait och vitchoklad cheescake.....underbara kockar på Granen....
Middag på Supper...väldigt gott, väldigt trevligt, väldigt glatt..
Det gick livat till på Dahlboms....
En tur med bergbanan, 100 år heja den!
Hemma hos Julia, mitt dröm hus! Sååå fint....
Fika med busungen Agnes....
Rapportskrivning framför brasan i biblioteket på Granen...
Lyssnar på melodifestival finalen i tågkupén på vägen hem, mina medkupéare kläckte ur sig -har du inte en sån där liten dator? jag -ehh joo..., de utbrister-men vafan släng fram den då! det är ju final!!!!!! Sagt och gjort, vad gör jag inte för att sprida lite glädje?!

Koka kaffe vispa grädde, HOT SHOT Hot Shot Hot Shot!

Så lät det igår morse klockan 10.00 när jag och Sofi bjöd Jessica på tentaplugg frukost! Vi fortsatte sedan med att koka kaffe och vispa grädde en gång i timmen! Dock flödade kreativiteten och vi fick en hel del gjort! Summa sumarum en helt fantastisk dag!
Scones frukost buffé!
Jag lusläser marknadsföringspärmen....
Vi han med att pricka in våra besökta länder på världskartan...insåg dock att knappnålar inte fäster så bra i betongvägg...
Ettan kom tvåan kom trean kom så småningom...
Imorse åts det rester av frukost buffén på balkongen i solen!
Heja våren!


Det bjuder jag på!

Ja jag säger då det har tydligen bjudit på en del skratt borta i Lidköping fast jag sitter i Åre. Sofi och Jessica har tydligen skrattat sig till tårar när de läst mina texter till rapporten. Men det bjuder jag på, bra att kunna skänka lite glädje när man är lite trött och virrig och litar på stavnings programmen på datorn!
Idag snöar det här, ibland regnar det, ibland blåser det,  ibland är det varmt och töar och ibland kallt och snöar. Ingen dag den andra lik!
Idag blir det nog fika på stan, hämta biljett, skriva lite och sen jobba i disken! Heja Åre!

Grådaskigt

Ja så känns det idag....vädret är grått och hela världen är grå idag.
Igår var det mer dansa i neon dock, full fjäder!
Middag på Supper en caribiskt inspirerad resturang, muy muy rica! Och det slank ner en å annan fisk...idag mår jag som jag förtjänar.....faktiskt helt ok!
När vi väl druckigt upp all fisk, hoffat färdigt och lamporna tändes i takt med att dansbenen släcktes begav vi oss hemmåt. Insåg att Emma varit förutseende och gett mig hemnyckeln som jag smart lagt i min plånbok som i sin tur låg tryggt i Labans väska brevid min telefon....bara att ringa Bobbo som låg och kollade på Kungens bröllop...märklig man det där....jag var tvungen att berätta om kvällen men Somnade mitt i en mening mellan Emma och Bobbo....vaknade av att Bobbo råkade röra min näsa hoppade en meter upp ur sängen....sjukt läbbigt att inte veta var man är ....fick låna en väckar klocka och rättade till mig, hade tydligen sovit i Samma positon hela natten med en arm ovanför huvudet, inte så skönt hade kramp och smärtor och lite träningsvärk när jag väl studsade ur sängen kl 9 för att gå till jobbet....
He he bra bild, leende Julia och armar som viftar och kocken på bardisken...skicken kväll..
Stackars Bobbo huset fullt av knäppa, lulliga, pratandes och skrattandes brudar...
Tror det kommer lite bilder från kvällen...ska gå hem o se om vi fastnade på några...

Klart man hänger med....

Jasså hade visst glömt att säga men jo jag är i Åre och jobbar....ska gå snabbt i svängarna, hinner inte med att planera utan lika bra att bara göra.
Jo gärna Ida gör det, kan jag köpa mig lite gott hehe.....
Gu veckan har verkligen gått fort..måste erkänna att jag håller på att halka på efterkälken..kommer knappt i håg vilken dag det är eller vad det var jag skulle jobba med...därför har jag kommit på det smarta med att jobba hela tiden! Jag har nu två dagar i rad kört frukost pass på Åre granen, väldigt trevligt och då är jag redan på plats om det var är så att jag ska jobba mer!
Har snittat 12 timmars pass torsdag till söndag så jag trivs! Jobba jobba jobba och alla är så snälla och kockarna skämmer verkligen bort mig, jag har fått efterrätter när jag stått i disken, en cheescake, en saltlakrids parfait och en glassbomb! smarrigt! Igår njöt jag av en röding med skaldjursrisotto med nått mussel skum till middag, till detta serverades fina viner!
Nu måste jag skriva skriva skriva på rapporten, vill inte svika 1337!
Sen blir det afterski och middag på resturang!
Hej hej från Åre

Back in Åre

Kom med tåget i morse och har redan hunnit jobba ett pass städ! Heja Åre.
Nu sitter jag med en latte och väntar på personalkäk sen är det disk som gäller.Heja Åre!
Har även snackat med Manpower så imorgon och lördag blir det jobb från 8.30 till sena natten! Heja Åre!
Blev lite trött nu när jag satte mig ner...det var dumt...
Veckan blir full av jobb men ska också hinna med att skriva ihop sammanställningen av handlarundersökningen och så ska vi få ihop rapporten.
Fick låna Jessicas bärbara Internet men har inte lyckats få det helt att funka....men så länge funkar det ju med granens internet! inte riktigt arbetsro här dock....
Sjukt att det kostar 395 att flyga Östersund -Åre  och så kostar det 1000 kr med tåg weird alltså....
Blev glad idag...de sa att de saknat mig här uppe och fick min låt...-när sofia dansar gogo spelad för mig...kockarna på granen är för snälla!
Hej hej så länge

RSS 2.0