Helgen är slut

Elina har åkt hem...tomt men oj vad roligt vi har haft och oj vad vi har gått, Elina hade blåsor på sina små tassar!
Vi hann med massor!
Träffade även kusin Anna som hängde med upp till Konstepidemins dag, där bjöds det på ateljevisningar och barnteater, jag ÄLSKAR barnteater!
Så trevligt vi hade det!
Sushi Bjöd fina Elina på!

Bilder från veckan

Jag vet inte varför bilderna inte blir på rätt håll, har ändrat dom i datorn och sparat om dom men nu ger jag upp...inte en fajt jag tar en fredag lunch...
Jag fick uppdrag att arrangera en pressbild till producentbyråns hemsida, heja min mobil kamera!

Jag och Moje på Orestin + en backstage bild av snömaskinen


Jag och Ellie spanar in gympa folket med våra funkis pass!



Fräsigaste fågeln i slottskogen!
Min fråga är varför det i djurvärlden är herrarna som pimpar sig med färger och snygga toffsar, och spännersig för brudarna  då det i männskovärlden är det kvinnorna som spökar ut sig och blinkar med ögonen?

Det var veckans kluring!

hej på er
vet inte heller varför skriften blev blå?? knas

Besök i helgen!

Av fina Elina! Ska bli sååå roligt ha rinte sett henne på ett år! På lördag kommer även två vänner till Sofi så vi får det trångt och mysigt i vår lilla etta....

På schemat står bland annat eurovision, får vi inte missa och Sofi är eld och lågor fast sverige åkte ur...alla ska vi ropa Sverige är en sopa! Jag är kanske inte lika entusiastisk (fick lite onda ögat när jag började laga damsugaren under semifinal 1...) över detta fenomen men får ställa upp och med lite folk och snacks ska det bli trevligt....sofi har lovat att baka en schlager kaka, får se hur det går med det?!
Tränade igår, passet hette challange....ni förstår kanske hur min kropp mår idag..men mitt psyke mår bra heja Emma W som bjöd mig med!
Nu ska jag fortsätta dagen, är ensam på kontoret så måste peppa mig själv lite, nästa uppdrag- köpa toapapper! Heja mig!
Jag och Mojje på Orestin

Mary and Max

Heter filmen jag och Mojje sett på Haga bion idag, den var så himla fin! En leranimering som handlar om en brevväxling mellan Mary 8 år i Australien och Max med aspergssyndrom i New York. Helt fantisatisk, storyn och detaljerna alltså!

En fantastisk början på veckan har varit så roligt att hitta på kulturgrejer med mojje!
Och nu är jag sjukt sugen på att åka till Australien igen! Måste resa någonstans det börjar spritta i benen...

En fantastisk helg!

Helgen började i Fredags med teatern orestin av Lars Norén, jag och Mojje fick middag hos Bigge och Stefan, sen tog vi vagnen ner till teaterna: vi Hade så trevligt och Mojje tyckte männen hade så vackra kroppar. Vi såg sista föreställningen så vi fick skumpa! Woho Tackar Mojje för en underbar kväll!
Helgen har varit full av Gymnastik, vänner, trevligt , sällskap, dans, god mat, flyttlass, sol och samtal!
Jag har också varit förvirrad, skyller på mensvärk, i fredags när jag gick från jobbet var jag så ur balans så jag glömde ta på mig skorna, gick i tofflorna....
Jag har även lyckats med konststycket att låsa mig ute, tappa cykelnyckeln, visakort och körkort ...sånt jag tidigare predikat för danne hahah leva som jag lär säger då det...
trots detta hade jag en fantastiskt rolig kväll, mina snälla vänner erbjöd mig att ligga i springan mellan deras säng, de är fina.
Imorse tog jag tag i mina saker, upp kl 9, spärrade kort och promenerade 5 km för att hämta extra nyckel, mamma kom och peppade mig, som tur är är jag känd på krogarna i halmstad haha så mina kort kom till mig..tack Bengtssons! Tog en bunta gamla cykel nycklar till stan, testade alla och ta mig tusan en passade!

ja allt löser sig med ett glatt humör och en axelryckning och massor av goda Vänner! Heja vänner o familj!
Dagen var full av gympa och fick skjuts av Emma till Gbg, hon pratade mer än mig, kan ni tänka er! Kul nu ska jag gå på hennes tränings pass och bli pepp inför beach 2015!
kram

Bilder från veckorna som gått..

Pass på bilderna kommer lite huller som buller och upp som ner....
Calle bjöd på Mojito som fördrink i fredags, smarrigt! Jag hoppas det blir en tradition!
Jag och Sofi kollar utsikten uppe vid Mathuggs kyrkan, vid varmare väder blir det ett perfekt grillhäng!
Vår promenad i Slottskogen! Så fint med alla sippor som blommar!
Den här bilden är till Jessica, fina utslagna träd på järntorgt!
Konsert med knas konst musik i Feskekörkan under GAS-festivalen
Jess tar en titt på Hällristningar under våra guiddagar
Ha ha hittade den här också den är festlig....
Ja så har det sett ut de senaste veckorna!

Poppa popcorn..

...fick jag börja dagen med, jag och ett gäng småkluddar vi poppade upp och ner i samlad trupp!
Var och kollade in en grupp som Producentbyrån jobbar med, heja barn sång och teater! bra start på veckan!


Sofia har dansat Gogo..

..Hela helgen Lång!
Hujeda mig vad en helg i Kerrans våld kan göra med min kropp...helt skakad, vriden, böjd, tänjd, svängd och skuttad.
Skönt med en vecka att vila upp alla dansanta delar...Men fantastiskt roligt!

Bajs

Bajs bajs BAjs baaaajaajajajs BAJSSSSS bajs bajsbajsbajsbajbajbajbabjbajjjjjjsssssssssssss bajs bajs bajajajajss BaJs bAJS BAjS BAJS!!!!
Att det kan vara så roligt både för 2 åringar och 25 (27) åringar!
Måtte jag aldrig bli för gammal för bajs-humor...... Tur att jag har Ellie att dela den med! heja Ellie som gick bananas över Bajs i fredags kväll innan läggdags!  SÅÅÅ underbart roligt!

Snart långhelg

Jo det är sant snart har jag avverkat två veckor på min LIA.
Igår var jag på mingel på Bigges jobb, trevligt värre! Snittar och panakotta mums!
Idag blir det workshop sen bär det av till lisch sen antagligen till gbg sen möjligtvis till Halmstad eller vi får se planerna ändras som sagt fort hos mig hehe
men trevlig helg!

Så här vill jag ha det nu!


Oj oj oj

Tiden rullar iväg....
Uppdatering
Sista två veckorna i skolan var helt sjukt roliga, Jag älskar att guida! Heja Västerplana!
Flytten till GBG gick fin fint, nu huserar jag och Sofi på Dahlströms gatan i majorna tack vare Sofis snälla pappa Tommy och Mamma Siv som körde vårt pick och pack och fyllde på kylen..helt fantastiskt! tack!
Super moster Bigge bjöd på middag och lånade ut bestick så nu kan vi äta hemma också...
So far so good i Gbg, har hunnit med en super trevlig middag med Macke, Pelle och Anki..tack ska ni ha!
Musikquiz på Henriksberg med Macke, Kim och Junior, kunde väl en fråga som inte ens hade med musik att göra, men mycket trevligt var det.
Träffat Snälla Sara och hälsat på henne på hennes nya jobb, träffat fina Frida och vi hann med en lunch! Så skönt att ha ett umgänge igen!!!
Har även vandrat runt i Slottskogen och hälsat på sälarna och framförallt har jag redan avverkat en vecka på min LIA plats producentbyrån! Första veckan spenderade jag i informationskontoret på Pustervik för GAS- festivalen. Övade mina musiköron med all knasmusik och brus som jag lyssnade på under veckan. Gränsen mellan oljud och musik är ibland hårfin....Men en roligvecka som bjöd på mycket skratt och massor av trevliga människor!
I eftermiddag bär det av ut till Lindommen för att spana in Bigges nya lokaler, Mingel! Heja heja så kul att kunna träffa bigge ofta! Vi åt lunch i fredags, trevligt och tack!
Nä måste jobba hej hej

RSS 2.0