Mitt vinterland

Lisch var snöigt och Gbg var snöigt här kommer lite bilder från min senaste vecka...
På väg upp till Birgida...

Vinterträd, heja Hellner, slager kväll hos Sara, snygg regskylt....

Nyklippt och fin Emma på besök här i södra sverige



Kallt och sjukt myscke snö i Lisch!

Sofi nöjd och glad på väg till skolan i snön!

Göteborg efter snökaoset!


Nu har jag gjort rätt för mig!

Känner mig nyttig, har strukturerat upp Bullen och Anders skafferi och avlastnings ytor, nu är det organiserat allan!
Heja mig! Kul med lite uppdrag!
Före min framfart....
Efter utfört uppdrag, med min belöning!
Har även besökt IKEA, babyproffsen och stuv o stil....hoff shoppa med bebisar och shoppoholics (no offence Emma men shoppa kan du!) tar på krafterna...var så värd en kopp kaffe och lite choklad väl hemma och efter nybytta bajs blöjor! Förmånliga priser på IKEA, köpte tio pack batterier för 19 kr, två påsar anton berg choklad dragé á 10 kr/st och en påse twist för 15 kr, HEJA IKEA!!!
Tröttsamt att shoppa tycker Noah....
Satt uppe och hejade på team Norberg i natt...nu väntar jag mig minst ett brons av curling herrarna, skönt att få gråta en skvätt i natt där framåt småtimmarna...OS säger det igen -vad ska jag göra när OS tar slut?!?!
Nä nu börjar matchen hejsan svejsan

Klåggan!

Vin i handen,Saluhalls enkäter på bordet, maten står på spisen och OS sattes precis på!
Nu är det fredags mys!!!
Heja Bullen och Anders som tar emot oss med öppna armar, heja Micke som körde hit oss!
Noah vaknade på stört i bilen när jag och Emma klämde i till Fergis Big girls dont cry...den ungen kommer inte att få det lätt hehe

Kvibille och Köttmiddag!

Heja mamma och Micke som bjuder på käk idag, och inte vilket käk som helst utan det vankas kött! Och jag tror jag hörde en elvisp som vispade grädde till marängswiss.....heja heja borde verkligen hälsa på oftare...

Mamma och Emma och lille Noah har gjort Ullared idag, så nu har jag 3 nya deodoranter, en flaska babyolja! Skulle fått strumpor, Men mamma tyckte jag kunde ärva några par av henne istället....-"jag har ju så många i min låda" sa hon....så jag har botaniserat och hittade faktiskt 3 par som dög åt lilla mig...skönt nu klarar jag mig hela helgen och gott kommer jag lukta!

Noah är nybajsad, det doftar mumsigt från köket, ölen är öppnad och har hört att Ida är på svensk mark! Festligt!

Helgen skall sedan spenderas i Klåggan. Ska mysa och lägga in alla jhandlar enkäter (etiketter som jag säger) i nått smart program och planera engelska och spanska lektioner!

Idag var jag på LIA intervju håll era tummar!

Hejp hejp

Söndagmorgonsmys

Uppkurad i soffan med kaffe och fruktsallad i min yoggi, läser alla delar av GP och kollar repriser från gårdagens OS och melodifestivalen. SÅ TREVLIGT!

Snökaosets Göteborg, halva stan var väl insnöad igår, men vi i 1337 som tog oss till Saluhallen lyckades charma ihop 60 enkäter sen fick det vara nog på snäsiga, tråkiga, stöddiga och arga lördagsflanörer...vi drack en kaffe med skum och vilade lite. Vem orkar vara sådär otrevlig igentligen..vad är det för fel på dagens människor...skratta och va lite glad va, är det för mycket begärt!?!

Sen pulsade jag hem till Birgida och c/o på go middag, OS dramatik och shlagerglamor. (har verkligen svårt för christin Meltzer, hon är väl inte ens rolig..jag fattar inte?!)

Väl tillbaka efter en otroligt kall, blåsig och snöig promenad hem till Sara, skrek, grät och hoppade vi i kapp med Johan Olsson och Marcus Hellner in i mål på 30 km jakt....helt jä-la FANTASTISKT!!!

Vi grät, Per Elofsson grät alla grät....så söta som hjälpte varandra vilka killar!

Vad ska jag göra när OS är slut?????


Skulle du vilja svara på några snabba frågor?

Hoff lite lätt trött på min egen röst just nu....har varit i Saluhallen här i Göteborg i dag med min projektgrupp 1337 och gjort enkätundersökning. Många trevliga och en och annan konstig prick har vi stött på under dagen. Min duktiga grupp fick ihop 112 kundenkäter och jag pratade med 11 handlare. Nu har vi 288 kundenkäter och 26 handlare kvar att beta av innan vi kan börja sammanställa....

Snöar igen, fikat 3 gånger, svenskarna envisas med att komma fyra hela tiden, Anja är en fighter, jag och Sara har ätit fetaostsås med kanonmassa vitlök och imorgon kommer Emma med lilla Noah, heja Mamma Emma!





Heja Kalla!

Ohhh nu är hon i väg hon ser lätt ut, sälla snälla snälla kalla vi behöver ju dig!!!

Slagit mig ner i Soffan framför OS, som jag har väntat på dessa 10 dagar fulla av vintersport magi! Kollade puckelpist finalen i natt men fan ingen medalj där heller...nu Heja Kalla Heja Haag! Just Do It! ge mig nått att gråta över!

Lite mosig och träningsvärk i dans och Wii musklerna efter helgen. Jag och Sofia eller Sofi menar jag gjorde succé på kalaset utklädda till Sofi och Sofia! Sjukt att se någon i sina kläder vet som inte vem som är vad?!


Söta och glada helt underbara!

Nä nu måste jag återgå till OS såååå spännade det går fort i spåren, håll er nu på benen och hela vägen in i mål!!!


Kulturpruttande...

..på Världskulturmuseét i GBG idag! Strosade runt på utställningarna, "jordlingar" (den var för barn...allt gick att klämma, skruva och peta på, det gillar jag!) "En stulen värld" och "Bollywood". Inte särskillt kul faktiskt, blev lite besviken.....men är nu lite mer bildad och det var gratis! Heja! Mer gratis kultur åt folket (då menar jag mig)

Gick ensam och kände mig världsvan...visslade lite (eller försökte så gott jag kunde) strosade runt med händerna knutna bakom ryggen.....sen vart det tråkigt efter en kvart hade jag sett allt och inte vågade jag dra loss en Bollywood dans...fast jag äntligen hade chansen....fans till och med en scen....SP behövde dig idag!

Kom till Gbg igår, mys hos Bigge med familj. Gillar att hänga hos Birgida. 
Imorse träffade vi i grupp 1337 våra handledare på Innerstaden, nu är projektet "med guldkant på tillvaron" igång!, full fart nu kör vi! Nu ska Saluhallen ses över, vi kommer att gå igenom varje litet skrymsle och varje vrå, den ´var mycket mysigare än jag först trott!

Nä nu ska jag och Sara mysa ner oss i soffan, äta kladdkaka (för sen födelsedags middag från mig..) och kanske blir det en omgång Alfapet!

Ta det varligt!

Hello...

Ja snart bär det iväg till ABF för min andra engelska lektion...ska tänka på att prata låååångsamt....Ann på ABF ringde nyss, nästa vecka ska jag börja med spanska lektion, 7 glada studenter i mitt våld he he si...pero no..oj oj oj
vad har jag gett mig in på?!?

Ja slagerkvällen hemma hos Sofi passerade utan större skrällar...min favorit Linda eller va hon nu hette åkte givetvis ut...hon var ju den enda med lite show...sopor...
Snart OS! wooohooo köpte OS bibeln idag....heja Sverige! Såg OS krönikor i söndags, tårarna rann....hur ska detta gå?!!
Igår köpte jag en barnvagn åt Noah! Nu ska jag visa dig alla coola ställen!

Turist runt Lisch!

Idag har jag och Jess turistat runt i Lidköping med omnejd! Vilken otroligt fantastisk trevlig dag vi haft!
Började med en lite promenad runt Läckö slott i vinterskrud.

Heja heja!


Sen rekade vi mitt tips jag fått av mina engelska elever (jo jag har satt igång med ABF nu...gick rätt fint men måste komma ihåg att prata sakta sakta...) Vi begav oss ut mot Hinders rev. En skön timmes promenad på Vänern och i djupsnö...(jag tyckte vi kunde ta en genväg...lite blött men vi kom fram)
Mötte en motorcykel på isen...
Dags att svida om inför kvällens melodifestivalen....har inte kollat melodifestivalen på ca 10 år men idag kommer jag inte undan....Starkisi har nån slags förkärlek och är otroligt insatt (lite skrämmande faktiskt) i detta fenomen som kallas melodifestivalen. Hon  har gjort betygsunderlag för alla artister och lovat baka en slagerkaka så jag och Jess kan inte tacka nej! Blir säker trevligt måste rota i garderoben efter något glammigt...kvällens tema! Heja mig!

1337- Elit!!!!

Nästan för bra för att vara sant, våra grupper till marknadsföringskursen är spikade. Jag, Jess och Starkis och antagligen Terro, alltså eliten ska göra ett projekt åt Göteborgs Innerstad, Heja oss!
Detta firade vi självklart i torsdags med vår vän törley! Alina och Robin kom förbi och de var också glada och nöjda! En trevlig kväll framför högtalaren för att inte leva om alldeles för mycket....vill inte komma på kant med grannarna...
Och givetvis ingen fest utan popcorn!
Hela glada gänget! Terro kom sen men fastnade inte riktigt på bild...


Tandläkarbesök!

Med risk för att låta som en super positiv typ måste jag faktiskt erkänna att Jag tycker det är rätt trevligt hos min tandläkare. Hon och hennes tandsköterska är så söta och nyfikna och de tycker jag är så duktig med tandtråden!
Heja mig!
Idag gick det fin fint hade bara lite tandsten och fyllde en liten grop för tandläkaren sa
-en perfekt grop för en liten hallonkärna!
och det vill man ju inte gå omkring med i tanden...Och jag hade tydligen betalat för mycket innan så fick 300 kr i rabatt....Karma säger då det, lönar sig att vara snäll ska fortsätta med det tills nästa år!

RSS 2.0